Website

Culinair Verantwoord wilde een paraplu-website waaronder al hun andere sites ‘hingen’. Van kook-workshops tot catering. Bezoekers kunnen nu veel gemakkelijker hun weg vinden op de site. En de site kan altijd uitgebreid worden met hun nieuwe activiteiten.

Je website is jouw prentenboek op internet. Vertel je verhaal, informeer en zorg dat mensen contact met je kunnen leggen. Meer is het niet. Ook niet minder. Zie het als je uitgebreide visitekaartje. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden hem. Helder ingedeeld en met het gebruiksgemak van de websurfer in ons achterhoofd. Altijd met ons magische sausje eroverheen. Websites maken kan iedereen. Een website laten leven niet. Wij wel. Domeinnaam en hosting regelen we ook.

Website voor PECE Zorg heeft een restyle gehad. De website is nu geheel in een nieuw jasje gestoken en geoptimaliseerd naar de huidige standaard voor SEO en gebruiksvriendelijkheid. In een hele prettige samenwerking met de klant is deze nieuwe website tot stand gekomen! Een resultaat waar we trots op mogen zijn!

meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij blijven je betoveren met onze actuele toverkunsten

laat je inspireren en verwonderen
op onze insta, facebook en pinterest