Magie met een QR-code

Een QR-code leidt mensen op een heel eenvoudige manier naar je website. 1) QR-code scannen 2) link naar website komt tevoorschijn 3) op de link tikken en hij wordt in je browser geopend.

Wat niet iedereen weet is dat QR-codes tegenwoordig gewoon te scannen zijn met de camera van je smartphone. Je hebt dus geen aparte app meer nodig.

Coronaproof restaurant

Als restaurant kun je een houdertje met een QR-code op je tafeltjes zetten (of op je placemats laten drukken) die leidt naar het verplichte registratieformulier. Na het invullen wordt het formulier naar je emailadres gestuurd. Na de registratie opent automatisch je menukaart. Voordeel is dat je wijzigingen in het menu meteen op je website kan doorvoeren zodat je gast altijd de actuele kaart ziet.

En natuurlijk heb je ook het voordeel dat je geen registratieformulieren meer hoeft over te typen en geen fysieke menukaarten meer hebt die je na elk bezoek moet ontsmetten. Voor de enkeling die geen smartphone heeft, kun je een tablet of smartphone van het huis neerleggen. Die uiteraard wel na elk gebruik ontsmet moet worden…

Scannen

Invullen & Versturen

Menu bekijken

Nog meer handige gebruikstips voor een QR-code
Voorzie de plattegrond op het infobord van je park of camping van een QR-code die leidt naar dezelfde plattegrond op je site. Bezoekers hebben ‘m dan meteen bij de hand en vinden sneller hun weg. Een QR-code in een advertentie in bijvoorbeeld een magazine kan leiden naar een webpagina met aanvullende informatie.

Wij denken graag met je mee over het inzetten van QR-codes!

meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij blijven je betoveren met onze actuele toverkunsten

laat je inspireren en verwonderen
op onze insta, facebook en pinterest