Project omschrijving

Hoe vet zou het zijn om te communiceren door middel van een eigen escaperoom?  Of het nu over het vertellen van je eigen verhaal gaat,  het uitleggen van je nieuwe strategie aan je medewerkers, het presenteren van een nieuw product aan je klanten, het trainen van je personeel of het laten kennismaken met je opleiding door toekomstige studenten. De magie van de Gamification noemen wij dat. Het toepassen van gamedenken en gametechnieken in niet-game omgevingen. Bij gamification gebruik je spelelementen om gebruikers te motiveren en hun ervaring te verrijken.

Escapegames zijn groepsbelevingen waar samenwerking en communicatie heel belangrijk zijn, net als in je bedrijf! Tijdens het spel komt er bijvoorbeeld naar voren wie er van nature de leiding durft te nemen en wie er juist de afwachtende analist is. Wie is sterk in spreken en wie kan beter luisteren? Wie geeft de opdrachten en wie voert ze uit?… Je leert elkaar zo écht goed kennen.

Een escapegame als training is goed in te zetten voor zowel kleine áls grote groepen. Leer jouw collega’s door en door kennen en groei samen door in een sterker team dat beter op elkaar ingespeeld is.

Met ruim 6 jaar ervaring in het bedenken, ontwikkelen en bouwen van escaperooms voor onder andere Escaperoom040 en thuiszorgorganisatie Zuidzorg laten wij ons werk graag voor zich spreken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij geven graag een rondleiding door een van onze rooms.