WAT WE VOOR JOU KUNNEN TOVEREN

Of het nu gaat over een horecagelegenheid, zwembad, recreatiepark, festival, sportvereniging, hotel of pretpark; mensen willen verwend en vermaakt worden, iets extra’s krijgen. De juiste beleving draagt bij aan een onvergetelijke herinnering.

Specialisten in de leisure

Wij, als specialisten in de recreatiebranche, ontwikkelen het character of werken een bestaand character verder uit. Tegelijkertijd zetten we het verhaal neer, jouw verhaal! Een verhaal wat helemaal aansluit bij jouw park, restaurant of binnenspeeltuin. Het verhaal is de ruggengraat van alles. Overal inzetbaar, van signing tot kidsclub.

Na het verhaal volgt uiteraard een bijpassend logo met de bijbehorende huisstijl. Deze huisstijl wordt doorgevoerd in alle middelen en uitingen. In het huisstijlhandboek staan alle richtlijnen. Het huisstijlhandboek zorgt ervoor dat de continuïteit van het verhaal en de huisstijl in de toekomst ook worden gewaarborgd. Voor gebruik in Virtual Reality, Augmented Reality, of een (teken)film voor het character is een 3D model nodig. Een game, app, of een interactieve kleurplaat. Regelen we.

Beleving is alles,
alles is beleving

De inrichting en styling van de ruimte, wat moet het uitstralen? Wat willen mensen beleven? Altijd met het verhaal als uitgangspunt. Beleving is alles en alles is beleving! Met eenvoudige ingrepen kun je de beleving al gigantisch verbeteren. Zonder ingrijpende verbouwing.

Wat is er verder nodig? Een parkplattegrond: Broodkruimels strooien werkt niet. Je gasten moeten hun weg gemakkelijk kunnen vinden op het park. Daarom zorgen wij voor een heldere, complete plattegrond die er ook nog eens aantrekkelijk uit ziet. Ook interactief. Helemaal in lijn met je huisstijl en met je bewegwijzering.

Partner in plaats van leverancier

Branding, marketing, promotiemiddelen, spaarsystemen en merchandise? Doen we. Alles voor het restaurant zoals kidsmenuboxen met een verrassing, (ijs-)bekers, knuffels en placemats met een spelletje, noem maar op. Ook de merchandise in de shop kunnen we omtoveren in je eigen stijl, zoals schrijfsetjes, rugzakken, tassen, petjes, strandballen, spelletjes en nog veel meer. Wat heb je nodig? Wat is goed? Wat kan er beter?

Wij zijn een partner in plaats van een leverancier. Wij denken mee. Niet alleen voor nieuwe projecten maar zeker ook voor bestaande.

Ook Cerieuze beleving?
Neem dan contact op met Rob Bruinsma op 06 146 603 20 of stuur een e-mail naar ff@cerieus.nl

laat je inspireren en verwonderen

Slide De inrichting en styling van de ruimte, wat moet het uitstralen? Wat willen mensen beleven? Altijd met het verhaal als uitgangspunt. Beleving is alles en alles is beleving! Met eenvoudige ingrepen kun je de beleving al gigantisch verbeteren. Zonder ingrijpende verbouwing.
Wat wil je vertellen?

Slide Een parkplattegrond: Broodkruimels strooien werkt niet. Je gasten moeten hun weg gemakkelijk kunnen vinden op het park. Daarom zorgen wij voor een heldere, complete plattegrond die er ook nog eens aantrekkelijk uit ziet. Ook interactief. Helemaal in lijn met je huisstijl en met je bewegwijzering. Brochure, advertentie, materiaal voor het animatieteam? Zorgen we voor. Wat is er nodig?

Slide Wat dacht je van Streetcharacters, ook wel looppakken genoemd en theaterkostuums, circuskleding, speciale kostuums en promotiekleding. In alle stijlen, soorten en maten. Vrijwel alles is mogelijk. Konijnen, tijgers, flessen, gloeilampen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Wij wel. Alle creaties zijn uiteraard flexibel, duurzaam, beweeglijk en passen perfect bij je verhaal. Hoe doen we dat?

wie hebben wij al betoverd?

enkele magische uitspraken van onze klanten.

Met Cerieuze magie startten de heren van Cerieus met ons websitetraject. Niet klakkeloos aannemen wat wij (denken) te wensen, maar vanuit deskundigheid en de juiste vragen komen tot wat we echt nodig hebben. Creatief met een tikkeltje eigenzinnigheid en veel doortastendheid om samen met ons te komen tot een prachtig resultaat waar we allemaal trots op zijn!

Lesley Kleef, Soulid, communicatie, training en coaching

Wij hebben de mannen van Cerieus leren kennen als creatieve, betrokken en snel schakelende partners binnen de diverse disciplines van het marketingcommunicatie vak.
Van grafisch ontwerp, conceptontwikkeling en logo design tot 3D modelling, character design en het ontwikkelen van een smartphone game. Cerieus heeft aan vele projecten op de Leistert een belangrijk steentje bijgedragen óf de volledige ontwikkeling voor hun rekening genomen.
Prettige mensen, altijd bereid om (ook tijdens weekenden en avonduren) een stapje extra te zetten. In onze branche is dat niet vanzelfsprekend, maar wel bij tijd en wijle onmisbaar!

Angelique Joosten, Recreatiepark de Leistert, Manager Marketing & Sales

Bel Cerieus dan wordt je verrast. Dat overkwam ook Ordito. Wij hebben een tijdje terug een team bijeenkomst laten organiseren door het team van Cerieus. De prachtige kerk waar het plaatsvond is natuurlijk al een enorme pré maar de mix van inhoud, food en fun zorgde voor een mooi en gebalanceerd programma. Van een lesje overheidscommunicatie tot team twister en van een friet met snacks tot sumo worstelen met collega’s. Dat gebeurde allemaal op één avond. Iedereen heeft een top avond gehad. En ons doel om kennis te delen, te inspireren, te ontmoeten en te informeren is dan ook ruimschoots behaald. Kortom: zin in iets anders, origineel en op maat? Dan kan ik Cerieus serieus aanbevelen.

Aafko Bergenhenegouwen, Ordito, Commercieel directeur