Cursus Online Marketing en Internetbeleving

Cursus Social Media; cerieus simpel uitgelegd
We helpen je om je doelgroep te vinden en te verleiden met online marketing en met het gebruik van de juiste social media kanalen. We geven je de handvatten voor het effectief inzetten van die kanalen. Tijdens deze cursus krijg je de benodigde theoretische uitleg, met heel veel voorbeelden en tussendoor ga je natuurlijk ook zelf aan de slag. Na deze cursus heb je de basis onder de knie. Met die basiskennis is het zelf bijhouden van je social media gemakkelijker én leuker dan je denkt.

Cursus Internetbeleving;
Waarom zijn de meeste vormen van communicatie zo recht toe recht aan? Je wordt zelden meegenomen in een écht verhaal, een beleving! Het gaat om het delen en overbrengen van een ervaring, een gevoel, een geur, een herinnering, …..  Hoe beleven mensen jouw bedrijf? Hoe wil je jouw verhaal vertellen? Want het juiste verhaal zorgt ervoor dat mensen je onthouden en je weten te vinden.

Storytelling, de basis van alles. Overal inzetbaar. Wat wil je dat mensen beleven? Welk gevoel moeten ze krijgen? Altijd met het verhaal als uitgangspunt. Wij leren je jouw verhaal te definiëren op internet en dat daar ook uit te dragen.

Meer informatie?

meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij blijven je betoveren met onze actuele toverkunsten

laat je inspireren en verwonderen
op onze insta, facebook en pinterest