Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…

Deel dit artikel

Vooruitkijken en de magie laten werken

Laten we eerlijk zijn; Corona is het volgend seizoen niet weg. En het seizoen daarna waarschijnlijk ook niet. De overheid zegt; ‘accepteer ons nieuwe normaal.’

Dat doen wij niet. We leggen ons nergens bij neer, we willen vooruit. We accepteren het virus, maar denken niet in beperkingen. We innoveren, verbeteren, creëren en passen aan. Volgens de regels en met de veiligheid van je gasten en medewerkers altijd op de eerste plaats.

 

(Re)create Pleisure in de praktijk

Wij hebben veel aanmeldingen gekregen voor onze brainstormsessies gericht op de aanpassingen aan de Coronaregels. Met heel veel plezier hebben we leisure-ondernemers kunnen helpen met creatieve input speciaal gericht op hun bedrijf en hun specifieke situatie. Normaal draaien was nergens mogelijk, maar door onze (re)create-modus er op los te laten ging het toch een heel eind richting normaal.

 

Nu kun je je wel voorbereiden

In tegenstelling tot afgelopen seizoen kun je je voor de komende seizoenen wél voorbereiden. De regels en maatregelen zijn grotendeels duidelijk. Wij helpen je graag met die voorbereiding, zodat alles ook echt klaar is bij de opening van het nieuwe vakantieseizoen. Of het nu de aangepaste signing of plattegrond betreft of de storytelling van het animatieteam. De restaurantindeling of het corona-proof maken van het zwembad. Je marketing-actie speciaal gericht op Duitse gasten of het kennismakingspakket in je chalets. We zorgen samen dat de beleving voor de gasten optimaal is. Ze moeten zo min mogelijk van de beperkingen merken en zoveel mogelijk genieten van hun vakantie. We richten ons niet op één Corona-scenario maar houden rekening met veranderende situaties. Alleen dan kan er snel geschakeld en aangepast worden zonder dat je gasten er veel van merken.