ONS PORTFOLIO EN ONZE PRODUCTEN

Wat wij uit onze hoge hoed toverden. Een kleine greep uit onze toverdoos. Trouwens; wat bedacht en ontworpen wordt moet ook gedrukt of geproduceerd worden. Of het nu briefpapier, een parkplattegrond of een metershoog bord bij de ingang van je park is. Wij regelen ook de productie, zodat je zelf niet op zoek hoeft naar een geschikte partij. Met de drukkerijen, signingbedrijven en andere leveranciers waarmee wij werken hebben we al jarenlang ervaring. Zodat wij de kwaliteit van hun werk ook kunnen garanderen.

Storytelling

Beleving

Strategie

Concepten

Creatieve sessies

Kennis

Branded games

Guerilla

Parkplattegronden

Grafisch ontwerp

Logo en huisstijl

Escaperooms

Middelen en producten

Huisstijlen

Maatschappelijk

Narrowcasting

Nieuwsbrief

Product concept

Boek ontwerp

Websites

Events

Event marketing

Online marketing

QR-code Marketing

Webshops

SEA

SEO

laat je inspireren en verwonderen

wie hebben wij al betoverd?

enkele magische uitspraken van onze klanten.

Een prettige samenwerking waarbij we vooral op het gebied van storytelling een mooie weg zijn ingeslagen 

Annelies, CZ zorgverzekeraars

Met Cerieuze magie startten de heren van Cerieus met ons websitetraject. Niet klakkeloos aannemen wat wij (denken) te wensen, maar vanuit deskundigheid en de juiste vragen komen tot wat we echt nodig hebben. Creatief met een tikkeltje eigenzinnigheid en veel doortastendheid om samen met ons te komen tot een prachtig resultaat waar we allemaal trots op zijn!

Lesley Kleef, Soulid, communicatie, training en coaching

Wij hebben de mannen van Cerieus leren kennen als creatieve, betrokken en snel schakelende partners binnen de diverse disciplines van het marketingcommunicatie vak.
Van grafisch ontwerp, conceptontwikkeling en logo design tot 3D modelling, character design en het ontwikkelen van een smartphone game. Cerieus heeft aan vele projecten op de Leistert een belangrijk steentje bijgedragen óf de volledige ontwikkeling voor hun rekening genomen.
Prettige mensen, altijd bereid om (ook tijdens weekenden en avonduren) een stapje extra te zetten. In onze branche is dat niet vanzelfsprekend, maar wel bij tijd en wijle onmisbaar!

Angelique Joosten, Recreatiepark de Leistert, Manager Marketing & Sales

Bel Cerieus dan wordt je verrast. Dat overkwam ook Ordito. Wij hebben een tijdje terug een team bijeenkomst laten organiseren door het team van Cerieus. De prachtige kerk waar het plaatsvond is natuurlijk al een enorme pré maar de mix van inhoud, food en fun zorgde voor een mooi en gebalanceerd programma. Van een lesje overheidscommunicatie tot team twister en van een friet met snacks tot sumo worstelen met collega’s. Dat gebeurde allemaal op één avond. Iedereen heeft een top avond gehad. En ons doel om kennis te delen, te inspireren, te ontmoeten en te informeren is dan ook ruimschoots behaald. Kortom: zin in iets anders, origineel en op maat? Dan kan ik Cerieus serieus aanbevelen.

Aafko Bergenhenegouwen, Ordito, Commercieel directeur