Laat uw verhaal
tot leven komen!

Wij komen het nog regelmatig tegen, bedrijven met een “soort van” verhaal of helemaal geen verhaal. Als we dan in gesprek gaan komt de kracht van storytelling naar boven. Een goed verhaal schept een band, een beleving en hiermee ontstaat echt toegevoegde waarde voor een bedrijf. Een karakter versterkt dit omdat het verhaal een fysieke vorm krijgt waarbij ook emoties overgedragen kunnen worden. Een karakter verbindt. Andersom zien wij het ook; een karakter zonder verhaal. Dit is dan meer een lege huls waarbij je de achtergrond mist. Waar komt het karakter vandaan? Wat doet dit karakter? Kort gezegd, het karakter mist karakter!

Recreatiepark De Leistert is voor ons een mooi voorbeeld hoe een goed verhaal met aanvullende karakters elkaar versterkt! Van tekenfilm tot game, van theatershow tot merchandise. De karakters Pluck en Pien brengen het verhaal van De Leistert echt tot leven. Ze wachten je op als je het park op komt, ze dagen je uit en nemen je mee op avontuur.

Benieuwd wat een karakter met karakter voor jouw organisatie, hotel, camping, recreatiepark of entertainmentcentrum kan betekenen? Wij komen het je graag vertellen!

#cerieus #recreatepleisure #storytelling #karakterdesign#leistert

Deel dit artikel